NC May MVP-er kåret av lagkamerater og feltpersonell = Taehoon Do og Minseok Cho

Do Tae-hoon og Cho Min-seok ble kåret til mai måneds MVP-er av spillerne og staben.

NC Dinos har kåret månedlige MVP-er siden vårleiren 2019, og både spillerne og staben har deltatt i avstemningen. Trenerstaben velger ut de nominerte (to pitchere og to fieldere i mai), og spillerne og staben på banen stemmer på bakgrunn av deres engasjement for laget og innsatsen bak kulissene. Avstemningen om MVP i mai ble avholdt før kampen 9. juni, og totalt 55 personer deltok i avstemningen.

Resultatet av avstemningen ble at Cho Min-seok ble kåret til beste pitcher med 33 stemmer og 60 prosent av stemmene, mens Do Tae-hoon ble kåret til beste catcher med 46 stemmer og 84 prosent av stemmene. De to fikk overrakt prisen på banen før Changwons hjemmekamp mot SSG den 10. oktober. Prisen er verdt 1 million won.메이저놀이터

Cho Min-seok, som spilte 11 kamper i mai og kastet 10⅓ omganger med 11 strikeouts og ingen walkouts, sa: “I mai gjorde bullpen-kasterne sitt beste for å fylle tomrommet etter Kim Jin-ho og Kim Young-gyu. Jeg synes det var bra at jeg prøvde å hjelpe laget litt også. Lagkameratene mine ga meg gode ord som fikk meg til å føle meg trygg hver gang. Med støtte fra lagkameratene mine klarte jeg å kjempe godt med slagmennene hver kamp, og etter hvert som resultatene ble bedre, tror jeg selvtilliten min holdt seg til ballen, og jeg vant mai-mesterskapet.

Jeg vil gjerne takke lagkameratene og trenerteamet for å ha gitt meg selvtillit på banen. Jeg vil ta denne prisen som en påminnelse om å gjøre det bedre og spille med mer ansvar på banen”, sier han.

Kasterkollega Ryu Jin-wook sa: “Mange kastere på laget gjorde sitt, men jeg kunne ikke annet enn å stemme på Cho Min-seok. Han ga de beste resultatene der laget ønsket det. Kastingen hans ga staben mye styrke i en kamp der stemningen kunne ha blitt overveldende. Vi ble også inspirert av prestasjonen hans, og jeg tror laget klarte å oppnå bedre resultater.”

Do Tae-hoon, som slo 40 slag på 19 kamper i mai med 14 dobler, to home runs og sju RBI, sa: “Jeg er glad for å motta min første månedlige MVP-pris i min åtte år lange karriere. Det er enda mer meningsfylt fordi det var treneren, trenerteamet og lagkameratene som stemte på meg”, sa han. “Jeg vil fortsette å være en spiller som skinner sterkt for laget, ikke en spiller som skinner kortvarig. Jeg vil være den beste spilleren i prosessen med å strebe etter de beste resultatene, selv om jeg ikke kan oppnå de beste resultatene som laget og fansen ønsker hver gang. Jeg vil legge følelsen av å være den beste spilleren i laget i mai til side og gå juni i møte med tanken om å starte på nytt.” Han tok et nytt forsett.

Lagkamerat Seo Ho-cheol sa: “Jeg tror ikke han kunne ha gjort en bedre jobb med å fylle rollene og sjansene han fikk, som å starte og spille i forsvaret. Jeg synes Do Tae-hoon var lagets salt i havet i mai, og jeg stemte på ham fordi hans engasjement for laget på banen og måten han tenkte på rollen sin og utførte den på, hadde en positiv innvirkning på lagkameratene.”

No Comments

Add Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *